Kuinka pukeutua paremmin kuin kaikki toimistojuhlissa

Lähde: Zinafashionvibe

Luota meihin, kun sanomme, että toimistojuhlat saapuvat aikaisemmin kuin ymmärrät. Ellet halua mennä juhliin nörttillä villapaitolla, koska parhaiden asunten valitseminen toimistojuhlallesi saattaa jättää sinut hämmentyneeksi. Mutta tällä kertaa sinun täytyy näyttää ammattimaiselta ja tyylikkäältä.

Pukeutuminen juhliin rakastajasi talossa on jotain, mutta toimisto? Se on erilainen asia. Jos työtoverisi juhlii tarkalleen klo 17.00, sinun tulee käyttää jotain käytettävää koko päivän. Edessä oleva ilme ylittää linjan hienostuneen ja glamourin välillä, ja sinun on tunnettava erittäin mukava nauttia cocktailista. Itse asiassa ne saattavat jopa saada sinut tuntemaan pomo ja se on loistava lahja tällä vuodenaikana.

Tylli polka dot lyhtyhihna bodycon-mekko

Lue ja hanki tarvitsemasi inspiraatio, ja aloita sitten ostokset. Jokainen ilme tasapainottaa vaivattomasti juhlava ja hienostunut ilme. Otetaan esimerkiksi asu yksi, missä toimisto bleiseri Fluminense Paita tapaa seksikäs Bodycon -mekko, miksi ei? Ehkä useimmille meistä tämä on vaikea pukeutua, koska toisaalta haluat ylläpitää ammattitaidon ilmaa työtovereidesi edessä, kun taas toisaalta et halua pukeutua kuten sinäkin Joka toinen työpäivä.

Kiinteä rypistynyt selkänoton rakovaippa

Onneksi suosikkikaupan fundress -tarjouksemme koostuu naisten juhlapukuista ja tarvikkeista, joissa on viisi käsitettä; Uran naisten tyyli on pehmeä ja sileä, boho tyylikäs, helppo viileä, tyylikäs klassikko ja moderni.

Katso myös

Talvimuoto
Nämä ovat trendikkäimpiä talvi -neuleita ostoksille juuri nyt

”Pyrimme inspiroimaan naisia saamaan itseluottamusta, rakastamaan itseään ja rohkaisemaan heitä keksimään tyylinsä muodin kautta, jotta he voivat nähdä itsensä tuoreella silmäparilla ja tuntea olevansa niin seksikäs kuin he eivät ole koskaan tunteneet. Tarjoamme naisten täydellisen trenditavan vaatekaapin taloudellisella hinnalla riippumatta siitä, missä hän yleensä asuu maailmassa tai mikä hänen henkilökohtainen tyylinsä ja identiteettinsä ovat. ”
Fundress

Jos etsit joitain edullisia juhlapukuja, jotka koskevat tyylikkäitä, glamouria ja ammattitaitoisia toimistoja ja juhlia varten, suosittelemme, ACF Fiorentina Paita että tämä tuotemerkki tuo sinulle täydellisen ilmeen parhaimmillaan pukeutumisella tulevalle juhliin ja takaa, näytät paremmalta kuin kukaan muu puolueessa.

Syvä V-kaula-aukkoinen hihaton vartalo-mekko

Rypistynyt helma puffihihainen midi -mekko

Makea puffihihan röyhelö neliömäinen kaula -mekko

Yksi olkapää rypistynyt bowknot bodycon -mekko

Yksiouloton hihaton rypistynyt sidosmekko

Yksiväri ryppyinen vartalonmekko

Seksikäs pitsi-backless merenneito mekko

Seksikäs off-olkapäät Boca Juniors Paita Bodycon-site mekko

Ohut istuva olkapäät vihreä site mekko

Yksiväinen lyhtyhihainen mekko

Seksikäs off-olkapäätä

Yksi olkapäätä hiho bodycon -mekko

Tyylikäs yksiosaa puolella bowknot-site mekko

V-kaulapitsi holkki tupsu iltapuku