Helppo kotitekoinen kasvopakkaus Blemishes

Akne ja näppylöitä ovat epätoivottuja vieraita, joille ei ole parasta ajoitusta missään elämän vaiheessa. Kun he poistuvat, he jättävät taakse kauhistuttavia arpimerkkejä ja virheitä, jotka aiheuttavat jatkuvasti hätää, ja ulkoasu. Epätoivoisesti kokeilet kaikkia mainostettuja merkinnät kermaa, kemiallisia ladattuja seerumeja ja äärimmäisiä lääkkeitä päästäksesi eroon virheistä pysyvästi. Paniikki ei enää! Kokeile näitä fantastisia kasvojen pakkauksia vikoihin, ja ainesosat ovat ihanteellisia keittiöhyllyiltäsi ja nauti näistä kuuluisista jälkeistä haalistuvat. Pian sinäkin jaat näitä fantastisia muotiideoita monien kanssa.
Aloitetaan kasvojen pakkauksella pisamia ja virheitä
Lähde: WordPress.com1. Perunapakkaus
Useimmat muotilehdet tout perunat ovat kalliimpia ja tehokkaimpia lääkkeitä virheisiin, koska siinä on luonnollisia valkaisu- ja ihon valaistuominaisuuksia. Viipale perunaa voidaan hieroa päivittäin kasvoillasi tai käyttää vaihtoehtoisesti sen mehua vapaasti ja jättää sen kuivumaan noin 20 minuutin ajan ennen kuin se pesee. Raastettua perunaa voidaan levittää pilaantuneille alueille tiivistettyyn toimintaan. FC Tokyo Paita Se toimii myös uskomattomana pisaman kasvopakkauksena.

Ainesosat:
Perunamassa
Grammajauho

Kerran viikossa kasvoilla voidaan käyttää kasvojen pakkausta peruna -massan Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita tai sen mehua sekoitettuna grammajauhoihin. Puhdistusominaisuuksilla ladattu Gram -jauhot poistaa kaikki tukkeutuneet epäpuhtaudet huokosista yhdessä kuolleiden solujen kanssa. Se eliminoi myös pimple -merkinnät ja virheet.
[Lue myös: Kuinka poistaa moolia, pisamia ja ikäpisteitä]

Lähde: Pinterest.com2. Tulsi (pyhä basilika), minttu ja sitruunamehu kasvopakkaus
Tulsien lehtien anti-bakteeriset ja sieni-anti-anti-ominaisuudet ovat vakiintuneita. Rahapaja, jossa on jäähdytysominaisuudet, rauhoittaa ja pääsee eroon kaikista punaisista ja ruskeista pisteistä, jotka johtuvat auringonvaloksen vuoksi. Sitruunamehu, jolla on luonnolliset valkaisuominaisuudet, valaisee ja haalistuu vähitellen kaikki arvet ja virheet. Yhdessä ne muodostavat erittäin voimakkaan kasvojen pakkauksen virheisiin, tehokkaisiin ja turvallisia kaikille ihotyypeille.
Ainesosat:

Tulsi lähtee
Mintunlehdet
2-3 rkl sitruunamehua

[Lue myös: Paras valkaisukerma]
Pakkauksen valmistamiseksi muutama tulsi -lehdet, mintun lehdet ja sitruunamehu sekoitetaan hyvin tehosekoittimeen sileän pakkauksen muodostamiseksi. Tämä levitetään puhtaisiin kasvoihin ja jätetään kuivumaan noin 20 minuuttia, minkä jälkeen se pestään tavallisella vedellä. Sen käyttäminen joka vaihtoehtoinen päivä tuottaa fantastisia tuloksia pian.

Lähde: gstatic.com3. Fenugreek -siementen ja ruusuveden taikuus
Kuten Tulsi, myös fenugreek-siementen antibakteeriset ja anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät siitä fantastisen ainesosan eri kasvopakkauksissa. Se tappaa menestyksekkäästi bakteerit ja muut akne -infektiot, jotka aiheuttavat arpia ja virheitä.
Ainesosat:

[SC: Mediad]
Ainesosat:
Kuivattu appelsiini- tai sitruunankuoren jauhe
Paksu jogurtti tai hapan voimaito
Hunaja

Joko kuivattu appelsiini- tai sitruunankuoren jauhe tai sekoitus molempia otetaan lasikulhoon. Paksu jogurtti tai hapan voimaito ja jonkin verran hunajaa lisätään ja sekoitetaan hyvin sileän pakkauksen muodostamiseksi. Naamio on levitettävä tasaisesti kasvoille ja jätettävä kuivumaan noin 15-20 minuuttia. Pakkaus on nyt poistettava ylöspäin märillä käsillä, ennen kuin kasvot huuhdellaan hyvin kylmällä vedellä ja sitten kuivattu. Maskia käytetään parhaiten kahdesti viikossa.
Lähde: Pinterest.com5. Erilliset hedelmät ja vihannekset (mehut)
[Lue myös: DIY selluliittivoiteet]
Kasvopakkauksen valmistelu pisameihin ja vikoihin ei tarvitse aina olla parin ainesosan sekoittamista tai sekoittamista. Yksinkertaisesti hieroa tuoretta mehukasta viipaletta hedelmiä ja vihanneksia tai niiden tuoretta mehua ja sen salliminen kuivua ennen pesua, antaisi myös erittäin tehokkaita tuloksia. Jotkut uskomattomimmista käytettävistä ovat:-
Viipale punasipulia tai Sao Paulo FC Paita sen mehua, koska siinä on korkea rikkipitoisuus
Kypsällä papaijalla on papaiin, joka estää tyrosinaasin vaikutusta, joka on hyperpigmentaation syy. Sitä päivittäin ihon hierominen jättää ihanan sileän ja joustavan virheellisen ilmaisen ihon.

Lähde: Pinterest.comtry mikä tahansa näistä loistavista kasvojen pakkauksista. Kerro meille, kumpi teki ihmeitä sinulle tai vaikka olisit ilo lukea viestistämme.