Naketit kynnet, kynsienhoito… samoin kuin kiillotus

voivatko paljaat kynnet olla kiillotettu ilme? Onko kiillottamattomat, hoitamattomat kynsit epäammattimaiset? Vierailija A: lla on ratkaiseva kysymys:
Minulla on kävijä huolenaihe, josta haluaisin suosituksia. Aion SSC Napoli Paita aloittaa ensimmäisen tehtäväni lainsäädäntölaitoksesta ja haluaisin, että voin tehdä erittäin matalan ylläpitävän kynsirutiinin (ei värilakkaa), jonka voin tehdä kotona. Enimmäkseen minulla on kauheita kynsinauhoja niin kuin haluaisin olla paljon kiillotetumpaa ulkonäköä, mutta tehtäväni ei ole monipuolinen poistumisesta työaikana niin, että vietän mieluummin viikonloppuni lapseni kanssa. Manikyyrit näyttävät tuhlaukselta, jos vältän värilakka. Voitteko sinä tai vierailijat neuvoa? Pitäisikö minun yrittää muodossa viikoittain/kuukausittaisissa manikyyreissä työskentelyn LOSC Lille Paita vaatimuksena?
Tämä puhuu kanssani, koska en myöskään Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita pidä manikyyrien kustannuksista – joten olen utelias kuulemaan, mitä vierailijat sanovat täällä. Kuten olen aiemmin keskustellut, elämästäni oli noin kuukausi (Maaaaybe 6 viikkoa), kun sain kihloon, että menin Manikureille viikoittain. Sitten: se vanheni. En erityisen nauttinut heistä, kyllästyin, jos en voi lukea sen aikana (kuten yksi voi pedikyyreillä), samoin kuin äskettäisessä NYT -näyttelyssä kynsien kauneushuoneissa, jotka olen juuri ohittanut koko rutiinin tänä kesänä. Olen aikaisemmin rohkenut kävijöitä hankkimaan perus manikyyriä (poisto- tai vaaleanpunaisella tai beige -kiillotuksella) tehtävähaastatteluihin sekä mahdollisesti ensimmäisen työn viikkoon olettaen, että ravistat paljon ihmisten käsistä niin kuin haluat näyttää mahdollisimman kiillotetulta.

{Aiheeseen liittyvä: työhön sopivat kynnet}
Mutta sen jälkeen: Sanon, ruuvaa se. Kirjoitan myös menetelmän, jotta manikyyrit kestävät minua pitkään, haisun tehdä niitä itse, samoin kuin en todellakaan pidä kokemuksesta manikyyrin hankkimisesta. (Ja kuulen jatkuvasti kauheita asioita geelimanikyyreistä, mutta ehkä se on minä!) Pidän kynsini lyhyinä ja siistinä … samoin kuin siitä. Olen aikaisemmin ollut kynsien kateuden fani, kun olen halunnut tehdä hiukan paljon enemmän ylläpitoa (ja meillä oli äskettäin julkaistava muutama kuukausi sitten, jossa puhuimme kynsien kirkkaista kiillotumista, jotka silti kiinnostavat minua), Mutta monille työelämästäni olen juuri jättänyt kynsini tavallisiksi.
Luulen, että raggedy -kynsinauhat voivat olla vielä yksi asia, samoin kuin minulla on myös muutamia ajatuksia. Ensinnäkin rutiininomainen manikyyri voi vain pahentaa kynsinauhoja, ellet saa hoitoa kynsillesi; Olen aina tarkistanut, että terveys- ja hyvinvointisyistä on hienointa olla kiinnittämättä kynsinauhoja (katso tämä viesti WebMD: ltä). Henkilökohtaisesti huomaan, että käteni säännöllisesti kosteuttaminen todella auttaa kynsinauhoissani – vain peruspullo Curelia toimistopöydälläsi tai talon suihkuhuoneessasi voi auttaa siinä. Jos huomaat edelleen ongelman sen lisäksi, voit aina ottaa seuraavan askeleen ja käyttää käsineitä – joko muovikäsineitä varmistaaksesi kädet tekeessäsi astiat ja/tai kosteuttavia käsineitä yöllä auttaaksesi kosteuttamaan käsiäsi.
Hyvät naiset, olen utelias: Mitä mieltä olet alastomista kynnistä töissä? Missä vaiheessa kynnet tai kynsinauhat päätyivät ongelmaan? Mitkä ovat hienoimmat ideasi huolehtimiseksi – kaikenlaiset suositut tuotteet kynsinauhojen hoitoon?
Nämä ovat muutamia haastattelujen mieluummin kynsien värejä: 1) balettitossut 2) sokeri isä 3) Mademoiselle. KLASSIKKO!

< - Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi! Kuvassa: Omat kynnet, valokuvassa, joka on otettu noin 10 minuutin kuluttua kihloistani. Kaikki oikeudet pidätetään. Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on luotu toimittamaan meille, jotta meille tehdään maksuja linkittämällä Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.