Pukeutuminen tyylikkäästi, kuitenkin mukavasti: mitä käyttää pitkää lentoa

Mitä sinun pitäisi käyttää pitkällä lennolla kollegoiden Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita kanssa, jos haluat olla mukava, mutta näyttää silti ammattimaiselta? Lukija n ihmeitä …
Voisitko julkaista mukavia, riippumatta siitä, kuinka asiantuntijapuku on maailmanlaajuisia tai pitkiä lennoja? Minulla on tuleva työmatka, jossa managerini ja kaksi kollegani ovat pitkällä lennolla kanssani. Haluan näyttää edustuskelpoiselta, mutta olla silti mukava pitkälle lennolle. Kiitos!
Olen utelias kuulemaan, mitä ihmiset täällä valtiotavat; Tämä muistuttaa minua hiukan keskustelustamme siitä, mitä pukeutua, kun olet poissa kaupungista ja työskentelet koko ajan myöhään. (Tässä on hauska kysymys, vierailijat – muutostatko vastaukset, jos istut pomoesi/kollegoidesi kanssa pitkällä lennolla? Joka kerta kun olen matkustanut kollegoiden kanssa, jotka istuimme erillään, samoin kuin olin niin kiitollinen vapaasti rentoutumisesta /nukkua/lue aivokarkit lennolla.)

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkkejä sekä Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
PSST: Täällä ovat Corporette-lukijoiden liikematkailut:

< - Kuinka näyttää kiillotetulta pitkällä lennolla Joitakin ajatuksia, ei erityisessä järjestyksessä: Älä myöskään huolestu siitä. Jos kyseessä on pitkä lento, kukaan ei odota sinun käyttävän sukkahousuja tai muita epämiellyttäviä vaatteita (esimerkiksi liian tiukka bleiseri) pitkään aikaan. Mitä kauemmin lento on, sitä mukavat vaatteet voivat olla. Ilmoittaisin joogahousut ja säärystimet ovat jopa kunnossa, erittäin tärkeällä varoituksella, että a) niiden on oltava täysin läpinäkymättömiä, b) koskematonta tilassa, samoin kuin c) ja lisävarustettu oikein niin, että hahmosi ei ole tärkein asia näytössä. Leggingsit + Tiukka varastosäiliön yläosa = kissanpuku = huono ammattimainen retki. Leggings + mukava tunika pusero, joka tulee puolivälissä reiden = ok. Kaikki mitä sanottiin, huomaa, että on olemassa joitain ”mukavuustyön tuotemerkkejä”, jotka sinun tulisi ehdottomasti tarkistaa, jos teet matkaa usein töihin. Esimerkiksi Betabrand tekee bootcut Black Park -housut; Ponte -housut Vince Camutosta tai Lands 'End ovat myös vierailijoiden suosikkeja. Jos denim voi olla sopiva, ajattele Jag-pull-farkut ... Itse UNAM Pumas Paita asiassa ehdotan kaikkia suosituimpien housujamme työhön pitkään lennolle (ne ovat niin mukavia)

Naisten hienoimmat pukuhousut vuodesta 2022: Yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi / kuusi (ei kuitenkaan kuvattu samoin kuin myös!)-tarkasta myös toimistolle parhaimpien pullihousujen kierroksemme!

Yleensä haluan aina matkustaa raskaimpien/suurimpien kengieni avulla (joten minun ei tarvitse pakata niitä matkalle), samoin kuin edes kesällä tuon sukkia, joten en erittäin vähäisimpänä, en, en, en täytyy mennä turvalinjan kanssa paljain jaloin. (Uskon myös, että “ick, hän otti kengänsä pois!” Tekijää, jos käytät sukkia verrattuna paljaisiin jalkoihin, mutta ehkä se olen minä.) Paras vinkki, jonka olen koskaan saanut pitkään lennoon, oli Puhdista hampaasi laskeutuessasi – se herättää sinut uudelleen ikään kuin aloitat päivän tuoreena.

2021 Päivitys: PSSST: Nämä ovat mukavimmat rintaliivit, olitpa sitten pitkällä lennolla vai Bologna FC 1909 Paita työskentelet kotoa:

Yllä, mukavimmat rintaliivit kotoa: harmaa / musta / valkoinen / laivasto / vaaleanpunainen (ei kuvassa, mutta tämä ja tämä olivat vierailijoiden suosikkeja vuonna 2020)

Lukijat, mitä haluat käyttää, kun matkustat kollegoiden kanssa? Onko sinulla minkäänlaisia ​​muita tekniikoita mukavuuden ja tyylin matkustamiseksi?
2020 päivitetyt kuvat (tungosta lentokoneen hytti) kaavaimen kautta.