Kuinka tehdä Cleopatra -meikki: Näyttää egyptiläiseltä, jolla on nämä ideat

, pitää mielessä Cleopatra ihanimpana naisena, joka on koskaan käynyt maan päällä. Cleopatra -meikki on yhtä legendaarinen kuin Egyptin näkyvä Niili -joki.
Osoittaako tämä, että jätämme Cleopatran upeat silmät sekä meikin oppikirjojen ja kirjallisuuden rajoihin? Kuinka miljoonat naiset voivat toivoa noudattavansa Cleopatran päämenetelmiä sensaatiomaisen kuningattaren etsimisessä?

[Lue myös: Muinaiset Cleopatran vetoomukset paljastettiin]
Valmistaudu menetelmään Cleopatra -meikki -opetusohjelma ennen kuin astut ulos iltasi
Täällä löydämme hänen meikki temppuja, jotka hän piti lähellä rintaansa. Tarkalleen kuinka tehdä Cleopatra -meikki, kuten näette, on perustaso noudattaa sekä ehdotonta voittajaa.
Lähde: Pinterest.com Osta saadaksesi sensaatiomaisen Cleopatra -meikin ulkoasun, tarvitset:

Erinomainen korkealaatuinen pohja
Peitevoide
Perusta
Puuteri
Harjat
Luomiväri (kerma, kulta tai sininen)
Musta silmälasien silmät ja kulmakarvat
Punastua
Huulipuna tai kiilto (mieltymyksesi mukaan)

Lähde: YouTube.com miten tehdä Cleopatra -meikki
Tässä on vaiheittainen kuvio tarkalleen kuinka käyttää Cleopatra -meikkiä:
[SC: Mediad]

Vaihe yksi – kasvot
Aivan ensimmäinen tehtävä on pyydä sopimuksesi sekä puhtaan ja täydellisesti. Kun olet tehnyt sen, aseta kosteuttava voide, noudata sitä meikkipohjan kanssa sekä loistava peitevoide piilottaaksesi tummat ympyrät silmäsi ja nenän alueen alle. Käytä nyt korkealaatuista perustaa kasvoillasi, riipuslinjalla (äläkä muista soveltaa säätiötä myös pilkkomiseen). Jos sinulla on rasvainen iho tai ärsyttäviä ongelmia, kuten pimples tai vikoja, levitä jauhetta.

Vaihe kaksi – luomiväri
Nyt on aika levittää luomiväri. Aloita se hiertämällä kerman silmävarjosta silmäluomen alueella ja korosta sitten viehättävät silmäsi Bayer 04 Leverkusen Paita voimakkaammilla väreillä, kuten kulta ja sininen. Tämä auttaa tuottamaan parhaan Cleopatra -meikin.

Lähde: Pinterest.comstep Four – kulmakarvat
Se on kulmakarvat nyt. Osana Cleopatra -meikkitiedot vaadit korostamaan kulmakarvojasi. Ostaessa niin vaadit käyttämään erityistä kulmakarvan kynää tai punastua, mutta sen on oltava parempi kulmakarvojen väri. Älä paina myös kulmakynää paljon tai liioitele. Aloita vain kulmakarvan sisäkulmasta ja jatka kulmaviivan varrella kulkemista, Athletic Bilbao Paita kunnes olet saavuttanut ulkokulman.
Vaihe viisi – huulet
Miksi jättää huulet? Loppujen lopuksi se on kasvojen tärkein hallussapito. Osana Cleopatra -meikkiä vaadit laittaa huulipuna tai kiilto, kumpi haluat, lämpiminä ja luonnollisissa sävyissä. Ne voivat olla ruusua, beigeä, persikkaa tai kermaa. Jos haluat kuitenkin kiiltävän, läpinäkyvä olisi ihanteellinen.
[Lue myös: kiitotien meikki näyttää]
Vaihe kuusi – poskiluut
Myös poskiluiden vaatimuksesi korostetaan. Voit hankkia sen hyödyntämällä ruskeaa tai vaaleanpunaista poskipunaa, ostamaan upeita.
Lähde: Justin5mins.Sengointi sensaatiomaisen ja salaperäisen Cleopatran meikin keskuudessa SC Braga Paita on helppoa. Vaaditat vain vähän ammattimaisia käsiä ja yllä olevia ideoita, jotka jaetaan, jotta ymmärrät tarkalleen, miten Cleopatra -meikkiä voidaan soveltaa.

Kokeile Cleopatra -meikkiä ja ymmärrämme tarkalleen, kuinka se auttaa sinua olemaan huomion keskipiste.