5 DIY-selluliittikermaa rasvakerrostumista

ojentavat ne kalliit selluliittihoitovoiteet, jotka ovat antaneet lupauksia ylenpalttisesti, ja löydä tarkalleen kuinka diy anti-celluliittivoiteet omille hienoille kotona! Kuitenkin ennen kuin teet niin, löydetään kuitenkin vähän enemmän termistä ‘selluliitista’ ja syistä; Ennaltaehkäisy on aina paljon parempi kuin parannus, joten miksi et tee muutamia elämäntapoja ja saada luja iloinen iho edulliseen!
Selluliitti: Naisen pahin painajainen
Kyllä, samoin kuin juuri se, mitä selitämme selluliittia – painajainen! Taivas kieltää, että meillä on se reidessämme, käsivarsissa, pakarassa tai vatsassa; Ärskeä itsepäinen laardi ei vain mene! WebMD: n ammattilaiset ohjaavat noudattamista kehomme selluliittien etenemiseen –
Huono dietti
Fad -laihdutus
Hidas aineenvaihdunta
Fyysisen toiminnan puute
Hormoni muuttuu
Kuivuminen
Koko kehon rasva
Sekä ihon paksuus ja väri

[Lue täältä: tarkalleen kuinka päästä eroon pisaroista]

Mutta täällä on viisi menetelmää niiden saamiseksi menemään, samoin kuin keittiöissamme pidettävien peruskomponenttien ansiosta.
Kahvikuormavoide
1 kuppi valkoista sokeria
1 kuppi jauhettua kahvia
1 kuppi oliiviöljyä
1 rkl vettä

Menetelmä: Sekoita komponentit Palmeiras Paita hyvin sekä tyypin A pasta. Aivan ensimmäinen huuhtele ja paista iho kuivumaan puhtaalla pyyhkeellä. Levitä nyt tahna pyöreinä liikkeissä kymmenen minuutin ajan jokaisella vyöhykkeellä. Pesula lämpimällä vedellä ja sen jälkeen kuivua.
Tee tämä päivittäin ja nauti tarkalleen siitä, kuinka iho yritykset kuukaudessa! Kuten jokapäiväinen kuppi? Joten me, samoin kuin suurista syistä!

Lähde: pinterest.comgrapefruit -kerma
1 kuppi puhdasta kookosöljyä
30 tippaa greippiöljyä

Menetelmä: Sekoita keksintö ja Vissel Kobe Paita säilytä lasista valmistettuun purkkiin ja ei muoviin. Vaikka kookosöljy auttaa kosteuttamaan ihoasi, greippiöljy, jolla on voimakas anti-inflammatoriset entsyymit combrates selluliitissa. Hieronta öljyn esikäsittelyä viiden minuutin ajan vaikuttavien alueiden päivittäin ja odota kuukausi nauttiaksesi tuloksista.
Lähde: Draxe.comlemon -kuori sekä Epsom Salt Cream
1 kuppi sitruunakonsentraatti
Muutama hyppyse Epsom -suolaa
½ kuppi oliiviöljyä

Menetelmä: Sekoita ne hyvin hyvin kuin säilytä lasipurkki. Hieronta alue, joka koski kymmenen minuuttia joka päivä tällä kermalla, sekä pesula lämpimällä vedellä sen jälkeen. Odota tuloksia, mikä on yleensä kuukausi!

[SC: Mediad]
Sitruunoissa on paljon C -vitamiinia ja mihin puoli kupillista oliiviöljyä on lisätty, iho pysyy kosteutettuna sekä hyvin pitkään.

Lähde: Pinterest.comApple siideri etikka sekä Juniper Oil Rub
Kuitenkin, kun laimentamaton ACV -neste lisätään kymmeneen tippaan katajaöljyä, se voi kirjoittaa voimakkaan voiman taisteluun selluliittia. Kaksikymmentä minuutin hierontaa vaikuttavan alueen viikossa on paljon enemmän kuin riittävä päivän säästämiseen. Prosessi on vähän Bayern Munich Paita aikaa vievä, mutta olisit iloinen saamastasi tuloksista!
[Lue myös: hienoimmat voiteet nuoremman näköiselle kaulalle]