3 kesälaukun trendiä, jotka tulevat mihin tahansa 2020

3 kesälaukun trendit, jotka tulevat mihin tahansa 2020-kun olemme vielä keskellä keväää, olemme henkisesti jo nopeasti eteenpäin kesällä.

Olitpa pukeutunut hikihousuihin ja tankkitoppiin tai kauniiseen kukka -maxi -mekkoon, laukku on mutkaton tapa lisätä kiinnostusta kaikkiin kesäkokouksiin.

Kesä on aivan nurkan takana, eikä uuden kauden ulkoasua ylöspäin ei ole paljon helpompaa tapaa kuin tyylikäs, uudella käsilaukkulla.

Tässä on 3 kesälaukun suuntausta, jotka ovat missä tahansa 2020:

Luonnonmateriaalit

3 kesälaukun trendiä, jotka ovat missä tahansa vuonna 2020
olkipussi
Mychicobsessionin kautta

Ei ole yllättävää, että boheemilaiset ja luonnolliset tekstuurit, kuten raffia, olki ja pajupussit, tulevat olemaan valtava hitti tänä kesänä, mutta tällä kaudella rantavalmiit kankaat tuntuvat paljon hienostuneemmilta tyylikkäissä ja jäsenneltyissä siluetteissa tai leikattuina ylellisellä luksulla nahka.

Ylisuuret totes

mijaflatau
@Cultgaia
Ylisuuret totes
Hyviä uutisia meille naisille, jotka eivät voi lähteä kotoa ilman ylimääräistä kenkäparia, meikkipussia, välipaloja jne.! Kesän kuumimmat laukut ovat erityisen suuria ostajia ja rintakehitä Watford FC Paita lukemattomia kankaita, kuten voinen pehmeä nahka, kangas, mokkanahka ja pilkkakrokki.

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kesämuoti
Kuinka käyttää kesämekkoja iltaisin

Super pienet Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita laukut

Vogue.co.uk
Super pienet laukut
rover.ebay.com
Päinvastoin kuin suuret kukkarot, Brighton & Hove Albion FC Paita teini-ikäiset mikropussit ovat hetkessä. Ajattele kädessä pidettäviä kolikoiden kukkaroita, mikroriskorupusseja ja ristikkäisiä kukkaroita, jotka sopivat melkein AirPodiin.