Tyylikäs tapa käyttää vaaleanpunaista ystävänpäivää varten

koskaan ajatellut käyttää vaaleanpunaisia Feyenoord Paita ​​sävyjä yhdessä, mutta et ole varma, pystytkö vetämään sen pois? Tässä on helppo tyylikäs tapa käyttää vaaleanpäiväistä ystävänpäivää ja sen jälkeen. Vain muutama päivä Ystävänpäivään saakka halusin tyyliä tällä viikolla blogissa erilaisia ​​ulkonäköjä, jotta voitaisiin esitellä Valentines -inspiraatiota. Vaaleanpunainen on yksi Ystävänpäivän synonyymeistä väreistä.
Tämän päivän ilme on hieno tapa sekoittaa erilaista vaaleanpunaisen sävyä ystävänpäivänä ja sen jälkeen. Viime aikoina olen ollut upea vyötärö- tai paperipussi-housut ja tämän housujen istuvuus on uskomaton. Paperipussi -housuilla on tapa korostaa vyötäröä. Tämän housujen lihavoidulla vaaleanpunaisella värillä halusin sovittaa ilmeen pariliitoksella sen vaaleanpunaisten sävyjen kanssa. Vaaleanpunaisten ja beigevärien lisääminen luo hienovaraisen vaaleanpunaisen katseen ystävänpäivään. Jos tarvitset lisää ystävänpäivä -ilmettä, tutustu sekoittamaan vaaleanpunainen ja punainen Ystävänpäivän ulkopuolelle täällä ja täällä.
Mitä minulla on:
Zara -takki (vanha): Samanlainen täällä, lisää täällä Real Madrid Paita // villapaita: täällä, samanlainen täällä/täällä // 3.1 Phillip Lim -housut: Täällä
// kengät: Täällä, budjettiystävällinen täällä/täällä // Danse Lente -pussi: Täällä, lisää täältä

Osta tyylikäs ystävänpäivä

< - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Voit myös nauttia: Paras tapa aloittaa uusi… Kuinka päivittää työasusi tämä ... Mukava ja tyylikäs asu nyt käytettäväksi Kuinka käyttää farkkuja tänä kesänä Tutustu tietämään. Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia Paris Saint-Germain Paita ja päivityksiä.

Etunimi

Etunimi

Etunimi

Etunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Tilata

Kiitos tilaamisesta!