3 Ehdotusta ihanteellisen bralettin valitsemiseksi kuppikokoasi

parhaan rintaliivin etsiminen on kuin auton etsiminen. Se voi olla pikemminkin työhön tyydyttävää, kun löydät parhaan. Nykyään naisten muotissa on uusi kuvio nimeltään Bralette. Se on eräänlainen rintaliivit, mutta se on kevyempi tunne käytettäessä, koska siinä ei ole kaapelia ja vähemmän kuin vuori.

Naiset näyttävät nyt käyttävän braletteja, koska heidän ymmärretään olevan mukava käytettynä. Celta de Vigo Paita Niitä on saatavana erilaisina tyyleinä, väreinä ja kokoina, aivan kuten tavallinen rintaliivit. Tarkastele näitä vinkkejä, jotta voit löytää ja ostaa sinulle ihanteellisen sopivan bralettin.

Valitse tyyli, joka vastaa tyyliäsi

Ajattele asustasi. Missä käyttäisit bralettia ja missä tyylillä haluaisit sen olevan? Olisi hienointa, jos ostaisit bralettin, joka sopii tyyliisi ja tarpeisiisi. Voit saada helpon vastaamaan jokapäiväistä valkoista t-paitaa sekä farkkuhousuja. Päivämääräksi VfL Wolfsburg Paita voit käyttää yhtä Natorin ja muiden tuotemerkkien tekemistä huippuluokan braletteista täydentääksesi muodollista kulumistasi.

Suunnittelun valitsemalla ajattele olemassa olevaa vaatekaappiasi. Tällä tavoin sinulla on käsite siitä, mitä vaatteita käytät braletteilla. Muista, että bralettit eivät ole kuin tavalliset rintaliivit, joita käytetään tyypillisesti ja piilotettu vaatteiden alle. Bralettit esitetään yleensä pois, mikä saattaa tehdä käyttäjän näyttämään houkuttelevalta ja paljon varmemmalta.

Hanki kehosi mittaus

Älä muista määrittää vartaloasi. Bralettin ostaminen on hieno konsepti niin kauan kuin se sopii sinulle täydellisesti. Joten hanki kynä, paperi ja mittausteippi ja noudata tätä vaiheittaista opasta tarkalleen kuinka määrittää rintakuvasi:

Kaistamittaus: Sijainti mitata teippi selkänsä yli, kulkee jokaisen käsivarren alle. Varmista, että teippi on tasainen takaosan yli saadaksesi tarkan koon. Juuri rintakuvasi yläpuolella, se olisi bändin koko. Jos saat omituisen numeron, pyöristä se lähimpään tasaiseen numeroon. Esimerkiksi, jos koko on 37, pyöristä se 36: een.

Rintamennuksen mittaus: Määritä rintakuvasi täydellisellä alueella. Pidä mittanauha maanpinnan suuntaisesti saadaksesi ihanteellisen koon. Jos saamasi tulos on vähintään 1,5 tuumaa, pyöristä se seuraavaan kokonaislukuun. Joten jos olet määrittänyt 35,5 tuumaa, pyöristä se jopa 36 tuumaa.

Bralette -koot tarjotaan tyypillisesti 32, 34, 36, samoin kuin 38. Siksi vaadit mittauksen pyöristämään tasaiseen numeroon. Sen lisäksi, että kokoasi voi muuttaa noin kuuden kuukauden välein, varmista, että voit käyttää uudelleen vain mukavia ja ihanteellisia braletteja.

Tunne rintakuvan muoto

Rintamuotosi voi tehdä tai rikkoa päätöksen siitä, mitä bralette ostaa. Lukuisilla naisilla ei ehkä ole käsitettä siitä, että heidän rintojensa muodolla on merkitystä, kun ostat rintaliivit.

Oppaana toimiessa täällä on muutama tyypillisistä rintakuvamuodoista sekä rintaliivit ehdotukset kullekin:

Katso myös

Muoti
Voitko tehdä pieniä lapsia kotona?

Kellon muoto: Tässä rinnat ovat täydellisempiä alaosassa ja ohuempia. Paras vaihtoehto tämän rintakuvan muotoon on alusliitäntä, joka antaa sinulle tukea alareunassa. Yleensä bralettit tulevat ilman johtoja. Vaikka olet onnekas sinulle, on SC Braga Paita vielä joitain tyylejä, joissa on aluslanka, jotka ovat ihanteellisia, jos sinulla on kello-muotoinen rintakuva.

Pyöreä: Tässä muodossa rinnat ovat samalla tavalla täynnä ylhäältä alas. Paras valinta tälle muotolle olisi bralettit, joilla oli alempi peitto, kuten Barconette tai syöttömallit.

Epäsymmetrinen: Tämä on yleinen muoto naisille, joissa yksi rinta on suurempi kuin toinen. Tee -paidat bralette voi minimoida epätasaisen rinnan ulkoasun. Se saattaa tehdä eron vähemmän näkyväksi kuin tavallisesti.

Nämä kolme ovat vain muutamia tyypillisistä muodoista. Jos sinulla on vielä vaikeaa valita sinulle sopivan bralettin, tuen hankkiminen ostamaltasi myymälästä on fantastinen apu.

Lopulliset ajatukset

Muista aina ostaa tyylejä, jotka voit nopeasti sovittaa asusteesi. Tällä tavoin sinulla on rajoittamattomia mahdollisuuksia muotoilla bralette, jossa on yläosa sekä shortsit tai farkut. Myös asianmukaisen mittauksen saaminen ennen ostamista on välttämätöntä. Ei kuitenkaan vain – rintojen muotoasi pitäisi myös ajatella, kun valitset sinulle parhaan bralettin tyylin.

Ihanteellisen bralettin löytäminen voi olla aluksi vaikeaa. Niin kauan kuin noudatat näitä vinkkejä, voit estää kaikki väärän koon käyttämiseen liittyvät epämukavuudet, jos ostat parhaan koon rintakuvasi mittauksen mukaan.