20 vaatekaappikorjausta pitkille neuletakkiasuille

Jos olet neuletakki ja rakastat koko käsitettä neulottujen vaatteiden lahjoittamisesta, joka on osa villapaita ja osa maalia sekä vähän maagista kosketusta boheemisesta tyylistä. Helpota itsesi vuoden 2016 paljon toiminnalliseen muotisuuntaukseen, pitkään neuletakkiin. Päinvastoin kuin yleinen uskomus, neuletakki ei ole yksinomaan talvi -konsepti. Erityisesti pitkä neuletakki on sinänsä tyylilausunto. Voit todella muotoilla koko asusi sen ympärille. Lisäksi? Jos olet kerrosten fani, parasta pitkästä neuletakista on, että se näyttää räätälöityyn, jotka on tehty tyydyttämään loputonta Newcastle United Paita rakkautta kerrostamiseen. Lisäksi pitkät neuletakkiasut ovat hengenpelastajia tilanteissa, joissa sää voi saada arvaamattomia tai yksinkertaisesti kun olet vuorotellen lämpötilan äärimmäisyyksien välillä.
Lähde: FashionDesignList.com [myös lue: Do’s and Dones: Mitä käyttää neuletakki]

Mutta ottaen huomioon, että pitkät neuletakit eivät kuulu tarkalleen suosittuihin kaikkien kattavien kattavien kittyjen kanssa, ihmiset saattavat olla hieman hämmentyneitä siitä, mitä käyttää pitkän neuletason alla. Ei huolia! Olemme täällä sinua varten.
Tapoja tyyliä pitkiä neuletakkeja
Tässä artikkelissa halusimme saada lukijamme tutustumaan 7 parhaan tapaan tyyliä pitkiä neuletappeja. täällä he ovat:
1. Weekender -ilme
Paljon enemmän potkut takaisin viikonlopputyyliin voit lahjoittaa loistavan yhden sävyn pitkän neuletason, joka on klubilla suosikki farkut tai kangasshortsisi kanssa ja pari vastakkaisia ​​lenkkarit. Lisää ulkoasua, korkki korkilla, hatulla tai pipolla viikonloppuisin. Koko ulkonäkö on hieno lyhyen viikonlopun lomalle Easy-Breyzy-tyylisen osamäärän vuoksi.

Lähde: Leicester City Paita Pinterest.com2. Yksivärinen koko matkan
Pitkien neuletakkien käyttäminen vastaa neutraaleja ja harmaita tummemmilla sävyillä ja pari seksikkäitä sävyjä. Yhdistä harmaa neuletakki tummilla housuilla ja tumma yläosa sisälle. Älä myöskään unohda lisätä vastaavaa käsilaukkua saadaksesi täydellisen maun nykyisestä suosikki muotisuuntauksesta – yksivärisestä.
Lähde: WordPress.com3. Käynnistetään
Kun haluat käyttää pitkää neuletakin farkut, on tärkeää, että saat koko asun oikein. Mustat farkut, joissa on nilkkasaappaa, näyttää myös erittäin viehättävältä. Mutta tämä erityinen asu tiivistää kaupan kokonaan. Jääsinisen farkut ja mustat saappaat, jotka ovat kiharoita, näyttää houkuttelevalta ja mukavalta yhdessä. Erottuva kaulakappale suorittaa oikeudenmukaisuuden koko asulle.

.
Lähde: Gallerly.com4. Äärimmäinen fashionista
Yhdistä pitkä neuletakki seksikäs lyijykynähame ja korkokengät vaivattomasti pirteälle ilmeelle. Tulosteet, kuviot ja raidat näyttävät hyvältä pitkillä neuletalloilla, kun ne kerhotaan ihanteellisella yläosalla ja kengillä. Koko asun loppuun saattamiseksi voit lisätä pienen söpöä rintalaukkua ja hienoa sävyparia päiväsaikaan.

Lähde: Aelida.com [SC: Mediad]
5. Rohkea ja kaunis
Käytä pitkää neuletallia, jossa on mekko, joka on vedetty kapealla vyöllä, tai kaunis pitsivyö, joka kelluu moitteettomasti ja näyttää samanaikaisesti sensaatiomaiselta. Paksu rannekoru näyttäisi sen kanssa sensaatiomaiselta, ja voit tasapainottaa koko ilmeen ylisuurella pussilla. Jos haluat mennä hieman rohkeaksi, voit valita kirkkaat lisävarusteet vilkkaissa väreissä, kuten keltainen, punainen ja sininen.

Lähde: Alicdn.com [myös lue: Plaid -teepaita säärystimillä]
9. Käynnistä se
Yhdistä suosikkisi pitkät neuletakkiasut, joissa on viileä pari polvien saappaita, jotta glam -ilme tulee läpi.
Lähde: JustTheDesign.com10. laihat korkokengät ja rullasivat farkut
Voit käyttää pitkään neulettavan neuletakin suosikki huippuluokan pariksi farkut, jotka on rullattu nilkkaan Olympique Lyonnais Paita ja flaunt jalat seksikäs korkopari.
Lähde: Gurl.com11. hiipi lenkkarien kanssa
Aika näyttää urheilullinen puolesi käyttämällä pitkää valkoista neuletallasi potkun lenkkarilla.
Lähde: Redreidinghood.com12. pitkä kimono neuletakki
Voit levittää pitkän kimono -neuletakin minkä tahansa asun yli. Etkö usko meitä? Katso alla olevasta kuvasta kaivattua inspiraatiota.
Lähde: Pictures.stylebistro.com13. pitkä hupullinen neuletakki
Pidä talvi -chill loitolla, käytä pitkää huputettua neuletallia perusteesi ja farkkujen päällä.
Lähde: Guideimg.alibaba.com14. raidat se on
Jos on yksi tyyli, joka ei koskaan mene pois muodista, se on raidat! Rakastatko vaakasuuntaisia ​​raidoja tai pystysuoria nauhoja tai siksak -shat -kaapeja, mikään kaappi ei ole täydellinen ilman raidallista asua. Joten entä kaapin varastointi pitkällä raidallisella neuletalloilla?
Lähde: tukkumyynti.com15. Virtalähde
Lisää paljon enemmän voimaa muodolliseen ilmeeseesi käyttämällä pitkähihattomia neuletappeja muodollisen teepaitan ja hameen päälle.
Lähde: Pinterest.com16. Maxi -tyyli
Tässä on hauska tapa muotoilla maxi -mekot ja tehdä pudotuksestasi jopa paljon tyylikkäempi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain levittää pitkä avoin neuletakki maxi -mekon päälle. Voit joko noutaa jotain, joka vastaa maxi -mekkoasi tai mennä täysin kontrastiksi sen kanssa.
Lähde: Keoneulaes.org17. Kuviot
Voit valita suuresta variastanull