Lounas kumppaneiden kanssa: Kuka poimii välilehden?

Jos olet lounaalla kumppaneiden kanssa, onko sinun koskaan poimia välilehteä? Voi, ja myös: olet nuori läsnä oleva henkilö ja ainoa nainen. West Ham United Paita Olemme puhuneet kesäkumppaneista, jotka maksavat lounaalle, mutta lukija B on hiukan erilainen tilanne. Tässä on hänen kysymys:
Työskentelen pienessä yrityksessä (12 asianajajaa) melko rento ilmapiiri. Kumppaneita on noin 5 (”kaverit”), ja minua pyydetään menemään lounaalle heidän kanssaan; Olen yleensä ainoa osakkuusyritys/vain nainen, jota pyysi menemään. Ihmiset ovat kaikki isäni ikää ja voivat olla jonkin verran vanhanaikaisia tapoja naisten kanssa. Monet tyypillisesti me kaikki vain jaamme tarkistuksen, mutta ajoittain yksi ihmisistä poimii sen ryhmälle. Lounaat ovat rento ja edullinen. Olen kykenevä ja hieno poimien ryhmän tarkistus kerran hetkessä, mutta en ole varma, törmästäänkö se hankalasti. Mitä sinä/Corporette -lukijat tekisivät? Mielestäni nämä lounaat ovat hyviä kasvot kumppaneiden kanssa ja ovat yleensä hauskoja, en halua pitää sitä kuolleena painona, koska en koskaan vastaa ryhmätarkistusta, mutta en myöskään halua luoda hankalaa tilannetta.
Tässä on minun 0,02 dollaria: Ei Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita ole mitään tapaa, jolla nämä ihmiset antavat hänen poimia välilehden, koska hän on ryhmän “lapsi” – en usko, että sillä on mitään tekemistä hänen naisen kanssa. Toisin sanoen, lukijan B ei pitäisi Valencia Paita kokeilla sitä kerran – jos hän ehdottaisi ravintolaa tai jos hänellä on juuri ollut suuri palkkiotarkistus tai jos hän juhlii jotain suurta (hänen ensimmäinen kuuloaan tai jotain) – mene eteenpäin, tarjoa, tarjoa Maksaa siinä magnaminous-minulla on niin loistava aika ja haluan kohdella teitä kavereita! vakava tapa.

Katsokaa sitä tällä tavalla, lukija B: Jokainen, joka nostaa laskun, se todennäköisesti kuluttaa lounasta joka tapauksessa (tai hän laskuttaa sitä asiakkaalle, jos ihmiset puhuisivat tapauksesta lounaalla) – ellet tunne mukavaa tehdä niin, ohitan se.
PSST: Tutustu aikaisempiin artikkeleihimme siitä, mitä ei syödä palvelulounaalla, ja huolta lounas etiketti.
Lukijat, mitä mieltä olet – maksatko koskaan lounasta kumppaneiden tai pomojen kanssa?
(Kuvassa: kuitti, alun perin ladattu Flickrille VXLA: lla.)
—————
HUOM. Näiden aineellisten artikkeleiden on tarkoitus olla yhteisön kommenttien lähde tietystä aiheesta, jonka lukijat voivat selata ilman, että heidän täytyy seuloa paljon toisiinsa liittymättömiä kommentteja. Ja niin, vaikka tietysti arvostamme kaikkia lukijoidemme kommentteja, pyydämme sinua pitämään kommenttisi aiheesta; THRANKACKS poistetaan harkintamme ja mukavuutemme mukaan. Kiitos ymmärryksestäsi!