21 Bollywood-puseron tyyliä, jotka ovat trendikkäitä

sareessa, joka tekee siitä Bollywood-paluun.

Usko tai älä, pusero lisää kaikki hahmon kuuteen nurmikkoon ja sillä on supervalta tehdä tai rikkoa tämän perinteisen verhon ulkoasua.

Aivan perinteisistä leikkauksista erittäin nykyaikaisten elementtien lisäämiseen suunnittelijat houkuttelevat meitä sekä trendikkäillä ja upeilla tulkintoillaan, mikä antaa enemmän sekä enemmän naisia tunnustaa ja arvostaa intialaisen ytimen siluetin kauneutta.
Vieritä pidemmälle nähdäksesi kaikki puseroiden versiot, Bollywood käytti äskettäisimmin lisäämään vetoomusta heidän saree -tarinoihinsa.
1. Twinkle Khannan reunapusero
Twinkle Khanna havaitsi Fringe -hyötyjä Hello Awards -yöllä käyttämällä Abu Jania ja Sandeep Khosla -verhoa yhdistettynä reunalla olevaan puseroon, joka teki beige -poistumiselle tarvittavan epämiellyttävän näkökohdan. Puseron reunaa koristavia hapsutettuja laskoset, jotka koristavat, puseron reunat pelasivat täydellisiä säestyksiä, tuovat ilmeen kaikkiin uusiin korkeuksiin. Ruokainen luottohistoria rouva FunnyBonesille, joka on erittäin Elan -näytöllä, kun taas tämä haastava yhtye.

2. Sonam Kapoor yksivärinen raidallinen pusero
Kun käsinlaskut suuntautuvat näinä päivinä, Sanjay Gargin kaltaiset etiketit tarkkailevat joitain äärimmäisiä, kuten Bollywoodin melko laskeista. Äskettäin viime aikoina havaittiin Raw Mango Store -lakeja, Sonam huomasi lahjoittavan rikkaan norsunluun verhoa. Kaikkien kunnian lisääminen hänen Fashionista Mirageen oli yksivärinen raidallinen vyöpusero, joka vahvisti Intian tunnetuimman naisten muotikuvakkeen trendikkäisempiä ja henkistä tunnelmaa. Luottohistoria Stylisti Rhea Kapoorille lisäämällä tätä ulkonäköä koskevia vetoomuksia hienoilla korupaloilla Amrapalista.

3. Jacqueline Fernandes Lacy Cold-Shaulder-pusero
Kaikkia olkapäät olivat kaikki viime vuonna suosittuja, samoin kuin tänä vuonna, ja ne jatkavat kaavioiden kärjessä. Kun intialaiset suunnittelijat pyrkivät rinnastamaan kuvion pään kääntämiseen Desi näyttää, olkapääpuseron käyttäminen on melkein mandaatti. Olemme erityisesti kaikki sydämet kylmän olkapääpuseron herkän pitsisen version suhteen, joka päivittää heti sareen naisellinen jakaminen. Nähdessään Jacqueline-palvelun valkoisen pitsin kylmän olkapääpuseron kanssa silmiinpistävällä kiiltävällä sinappi-poistumisella, on vain edistänyt uskomme heihin. Kuten hiljainen tappaja, Jacqueline on ehdottomasti kiertänyt kaikki elokuvakriitikot tällä esiintymisellä FICCI-tapahtumassa käyttämällä B-Townin ensisijaista suunnittelijaa Manish Malhotraa.

4. Kangana Ranautin kultaseni päänpäinen pusero
Kangana Ranaut teki melkein 360 asteen käännöksen Rangoonille markkinointikaappia kohti Sareesia, Flauning Sarees -sovellusta suurimmalle osalle markkinoinnin valmistumisesta, Kangana tarjosi meille pikemminkin motivaation katkaista unohdettuja SSC Napoli Paita suosikkejamme, heittäen trendikkäitä tadkaa pelatessaan samalla kun leikkii sen kanssa pusero. Hänen Falguni Shane Peacockin Manchester City Paita laivastonsinisen iltasaree -sareen herkkyyttä oli kolmen neljäsosan hiha, kultaseni pääntie-verkkopusero, joka oli kauniisti sisustettu sareesta. Kangana näytti olevan vahva ja upea, kuten aina, mutta jälleen kerran oikeudenmukaisuus Desi -tyylitiedostoihinsa.
5. Sonal Bendren reunatut päällekkäisyydet
Sikäli kuin Sonali on kaunis, olemme aina ihailleet hänen muotivalintojaan. Pitää sitä yksinkertaisena ja minimalistisena, on tämän diivan tyyli mantra. Tänä vuonna Zee Cine Awards Red Carpet -tapahtumassa Sonali kuitenkin ilahdutti meitä huomattavammalla Desi -avatarillaan, joka käyttää norsunluun ryppyisiä verhoja suunnittelijoilta Abu Jani ja Sandeep Khosla, pusero, joka herätti seikkailua. Kylmä-olkapäiden päällekkäisyys reunaisten aksenttien kanssa toimi enemmän kerrostenä kuin pusero, jolloin sareesta näyttää kiehtovammalta ja jännittävämmältä.

8. Samantha Prabhun täydet hihat brodeerattu pusero
Vuorovaikutusseremoniassa Samantha Prabhu pukeutui kuin kuninkaallinen korkeus välttämättömään Sabyasachiin. Kukkakuvien koristeltu Senegalin Jalkapallomaajoukkue Paita melko englantilainen ääni otti Samanthan haltuunsa ja teki hänestä kaiken voiman. Yhdistelmä, joka on yhtä tappava kuin Saree ja Sabyasachi, on pakko tehdä tietyn kuninkaallisen vintage -vetoomuksen käyttäjälleen. Saree pariksi brodeeratun täyden hihan puseron kanssa otti haltuunsa ja lisäsi kaikki tähtipalat Samanthan ilta -ilmeeseen.
9. Sridevin metalli ja paljetellut pusero
Kun kauneusmaailma lepää jollain suurella kultaisella ja houkuttelevalla muotifiestalla B-Townin tunnetuimmassa suunnittelijassa, Manish Malhotran syntymäpäiväjuhlissa, Sridevi teki voimakkaan vaikutuksen saadakseen melkein kaikkien suljinten kiinnostuksen intialaisella ilmeellä. Kerman paljetetussa sareessa pukeutuneena Sridevi heitti maagisen loitsun käyttämällä sitä voimakkaasti paljetetulla metallisella puserolla. Trendikäs, mutta niin juurtunut, sellaisella bling -hyökkäyksellä ei voida koskaan jäädä huomaamatta, ehdottomasti loistavalla tavalla. Jos raja oli loistava, takaosa oli kateellinen, vain tuuman vaatteita pitäen kiinni Sridevin houkuttelevasta selästä.
10. Shilpa Shetty’s paljetellut pysäyttinullnull