Tekninen päivitys

Hei kaverit – Uskon juuri toimittavani sinulle vähän päivitystä teknologiakysymyksistä, koska olemme viimeisenä sulkemassa joitain valtavia muutoksia uuden uuden teknisen avun ansiosta (Hooray Lauralle!). Sinun pitäisi kokea paljon sujuvampaa, nopeampaa sivustoa – anna minun ymmärtää tässä säikeessä, jos huomaat edelleen hankala sivusto. Muutama tekemistämme muutoksista tarvitsi meitä päästä eroon joistakin ominaisuuksista, koska ne olivat tietokantaa, mukaan lukien muokkauskommenttitoiminto sekä raporttikommenttitoiminto (jota käytettiin oikein noin kolme kertaa kahden Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita vuoden ajan, kun meillä oli se Juoksu! (Pidimme ”Tilaa kommentit” -toimintoa – vaatin tutkia miksi henkilö ei toimi.)
Kaksi muuta sivuston järjestelmänvalvojan ongelmia:
Videomainokset. Olen ilmoittanut irtisanomisilmoitukseni yritykselle, jonka kanssa työskentelin taitavan mainostilaan, joten ihannetapauksessa suuri osa näistä automaattisen videomainoksista pitäisi pysähtyä pian-olemme vielä kolmenkymmenen päivän irtisanomisikkunassa tällä hetkellä , valitettavasti; Saanen ymmärtää, jos jatkat niiden näkemistä niin hyvin kuin teen parhaani pysäyttääkseni ne. (Se on uskomattoman pitkä prosessi yrityksen kanssa Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita mainoksen lopettamiseksi, mikä on osa miksi päädyin.) Jos näet/kuulet äänimainoksia taiton yläpuolella (tulostaulu, sivupalkin yläosassa tai tuo garnier Mainos keskellä) Anna minun ymmärtää ASAP – se on erilainen liiketoiminta ja he ovat paljon paremmin vastaamassa nopeasti. Anna myös ymmärtää, jos sinulla on myös vain mobiililaitteita koskevia Australian Jalkapallomaajoukkue Paita ongelmia, kuten App Storeen (GRRR) uudelleenohjaukset-erityisesti, jos saatat edistää minua pitkän URL-osoitteen, johon sinut ohjataan, se olisi uskomatonta.
Kommentoida ongelmia. Sen jälkeen kun tämän työn on tarkoitus olla yksi seuraavista, jonka kanssa haluaisin työskennellä, on kommenttien viestintä; Saatamme ehkä löytää menetelmän kertoa sinulle, miksi kommenttisi ei lähetä. Jos kommentti ei julkaise nopeasti, se voi olla, koska a) olet uusi sivustolla (tai käytät uutta tietokonetta) ja olet mennyt maltillisuuteen, b) käytät sanaa, että lähettää sinut maltillisuuteen, c) IP -osoitteesi on asetettu maltillisesti kommentointipolitiikkamme rikkomiseksi, d) Kommenttisi jostain syystä juuttui roskapostisuodattimeen (missä tilanteessa ei todennäköisesti julkaista, koska en melkein koskaan tarkista roskapostia, ellei Ota yhteyttä minuun) tai e) se on julkaistu samoin kuin vain kommenttien sivulla 2. On myös ärsyttäviä WordPress -kysymyksiä, joissa on “kaksoiskappaleet” sekä “julkaiset myös nopeasti”, jotka molemmat ovat mieluiten paljon vähemmän kuin ne olivat vuosi tai kaksi takaisin – anna minun ymmärtää, jos nämä kaksi Asiat leviävät edelleen koko ajan.